Sisältöön »
Kevään tehokkain treeniohjelma
 

Osallistu kevään tehokkaimpaan treeniohjelmaan

Mahtavaa, että olet päässyt tänne asti! Tällä lomakkeella voit osallistua Suomen Kiertovoima KIVOn Rakasta joka murua -treeniohjelmaan ja tulla lajittelun mestariksi. Neljä viikkoa, neljä haastetta, yksi uusi rutiini.

Käytä tätä lomaketta jokaisen viikkohaasteen suorittamiseen 21.3.–15.4.2022. Valitset vain valikosta, mille haasteviikolle olet osallistumassa. Osallistuneiden kesken arvotaan huikeita palkintoja! Täyttämällä lomakkeen hyväksyt arvonnan säännöt. Upeaa, että olet mukana treenaamassa. Onnea matkaan!

 
Arvonnan säännöt

Säännöt

Arvonnan järjestäjä

Suomen Kiertovoima ry KIVO kivo.fi / biojäte.info

Arvonnan säännöt

Täyttämällä lomakkeen ja osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy nämä arvonnan säännöt ja sitoutuu noudattamaan niitä. Voittajat arvotaan jokaisen viikon perjantaina osallistumisajan päätyttyä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajien ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Jos voittajaa ei tavoiteta viiden arkipäivän kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi voittaja.

Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua osoitteessa biojäte.info. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä osallistumislomakkeen. Arvontaan osallistuminen vaatii yhteystietojen jättämistä. Arvontaan voi osallistua täyttämällä nimen, sähköpostiosoitteen, oman vastauksen ja muut osallistumisen yhteydessä pyydetyt tiedot. Lomakkeen täyttämällä osallistuja hyväksyy arvonnan säännöt.

Osallistumisoikeus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Arvontaan osallistuminen vaatii yhteystietojen jättämistä. Arvontaan saa osallistua ainoastaan omalla nimellä ja omalla sähköpostiosoitteella. Jätelaitosten henkilöstö ei voi osallistua palkintojen arvontaan.

Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 21.3.–15.4.2022, ellei toisin ilmoiteta. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumislomakkeita ei hyväksytä mukaan arvontaan. Vastuu osallistumislomakkeen perille saapumisesta osallistumisaikana on osallistujalla. Järjestäjällä on oikeus keskeyttää arvonta tai muuttaa arvonnan aikataulua. Mikäli arvonta keskeytetään ennenaikaisesti, palkinto arvotaan keskeyttämiseen mennessä osallistuneiden kesken.

Palkinto

Kaikkien lomakkeen osallistumisaikana täyttäneiden kesken arvotaan viikoittaiset palkinnot, joiden yhteisarvo on 300€–350€/viikko. Voittajat arvotaan jokaisen viikon perjantaina osallistumisajan päätyttyä. Palkinnon arvoa ei voi muuttaa rahaksi. Palkinnon lunastus on mahdollista vain Suomessa. Palkinnon lunastuksen ajankohdasta sovitaan tarkemmin arvonnan voittajan kanssa. Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnosta arpajaisveron.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa osallistujien yhteystiedoissa tai muissa osallistujien antamissa tiedoissa olevista virheistä tai tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisesteestä, virheestä osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisen esteistä tai ongelmista. Järjestäjä ei vastaa mistään mahdollisesta vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon vastaanottamisesta tai lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjän vastuu rajoittuu kaikissa tapauksissa arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään.

Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistuvilta pyydetään yhteystiedot. Tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Järjestäjä käsittelee tietoja ja niihin sisältyviä henkilötietoja arvonnan toteuttamiseksi sekä ottaakseen yhteyttä voittajaan ja luovuttaakseen palkinnon voittajalle. Arvontaan osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään muutoin soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Muut ehdot

Nämä säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Järjestäjällä on oikeus arvonta-aikana muuttaa näitä sääntöjä tai oikaista näitä sääntöjä mahdollisten paino- ja muiden virheiden korjaamiseksi. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden keskeyttää tai päättää arvonta milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja syitä mainitsematta. Arvontaan ja sen sääntöihin sovelletaan Suomen lakia, pois lukien lain valintaa koskevat säännöt. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä, järjestäjän tekemiä päätöksiä tai joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä, lainvastaisia tai muita vastaavia keinoja.

 
 
Osallistuminen on päättynyt!
 

Lajitteluohjeet

Etsi luettelosta kunta, jossa olet. Löydät sitä kautta alueelliset lajitteluohjeet.